Daca încă nu te-ai hotărât unde să pleci în vacanță, zona Sibiului este destinația perfectă pentru a descoperi cele mai frumoase obiective turistice din zonă.

La 38 de kilometri de orașul Sibiu, în Porumbacu de Sus, la poalele munților Făgăraș, Joyard Pensiunea & Parc te așteaptă să te bucuri de 2000 mp de liniște și relaxare.

Zona oferă multe obiective turistice, unele pentru aventurieri, altele pentru cei mici, iar locația te așteaptă cu o mulțime de facilități, atât pentru tine, cât și pentru copiii tăi.

Grădina surprinzătoare, locul de joacă pentru copii, amfiteatrul unde poți sta cu prietenii în jurul focului, dar și momentele de relaxare pe care le poți petrece în ciubărul cu apă filtrată, sistem de jacuzzi și lumini, fac din Joyard Pensiune & Parc locul perfect pentru sejurul tău.

Aici, toată lumea este bine venită, de la familii cu copii, grupuri de prieteni, cupluri, iubitori de animale, persoane active sau persoane care caută doar să se bucure de natură și aer curat. Iar de anul acesta, se pot organiza evenimente liniștite, dar pline de distracție, în aer liber, precum zile de naștere, botezuri sau nunți.

Adina si Claudiu Hila, proprietarii locației, au îmbinat tradiționalul cu modernul, astfel că, atât în camere, cât și în restul încăperilor vei găsi obiecte de mobilier vechi, atent restaurate, dar și elemente de mobilier modern, totul pentru a asigura confortul și necesitățile oaspeților. Calitatea, bunul gust dar si atentia la detalii primează aici.

Locația dispune de 4 camere, patru băi, o bucatarie utilată cu electrocasnice premium, un spațiu de zi și de noapte de 60 mp cu 2 pereti de sticlă. În cele 4 camere disponibile, locația poate acomoda între 8-14 persoane astfel: 2 dintre camere au în zona de pod al doilea pat matrimonial, iar celelalte 2 camere, pe lângă patul matrimonial pot gazdui un pat suplimentar de o persoană.

O dată ce ai trecut de gardul turcoaz, e puțin probabil să mai vrei să pleci de acolo, dar trebuie, totuși, menționat că, la 5 minute de mers cu mașina de la locație, pe malul râului Porumbacu, găsiți Castelul de Lut Valea Zânelor, un loc feeric, rupt din basmele populare românești și păzit cu mare atenție de entități magice. Un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și în pastelul infinit al florilor. În mai puțin de 100 de metri poți începe să descoperi parcul tematic Povestea Calendarului, care prezintă într-o formă spectaculoasă calendarul împreună cu legendele celor 12 luni ale anului, tradițiile și datinile românești din străbuni. Aici au fost amenajate locuri de joacă pentru pitici, zone foto pentru adolescenți și îndragostiți, zone de relaxare pentru parinți și bunici.

Indiferent de vârstă și de preferințe, în zona aceasta ai ce face.

Rezervă un sejur la Joyard Pensiune & Parc, o locație făcută din pasiune, cu o atmosferă aparte, unde te vei scălda în relaxare și voie bună.

Acceseaza pagina de Facebook si fii la curent cu noutatile de acolo Joyard Pensiunea & Parc

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *