Hotel Plutitor Splendid

📍Crișan, jud Tulcea

Contact Hotel Plutitor Splendid

📞 0737 524 660

📧 contact@hotelplutitorsplendid.ro

🌏 www.hotelplutitorsplendid.ro

Descriere

Hotelul Plutitor Splendid – O experiență unică în inima Deltei Dunării

Dacă vă doriți o experiență de neuitat în mijlocul naturii, Hotelul Plutitor Splendid este alegerea perfectă pentru voi. Situat pe brațul Dunărea Veche, în inima rezervației Deltei Dunării, acesta este cel mai mare și mai modern hotel plutitor din zonă.

Cu un total de 15 camere dotate cu bun gust, Hotelul Plutitor Splendid vă oferă tot confortul necesar pentru a vă bucura de o vacanță relaxantă și plină de aventură. Unele camere sunt echipate cu aer condiționat, astfel încât să vă puteți bucura de o temperatură plăcută în timpul sejurului.

Diferența dintre un hotel obișnuit și Hotelul Plutitor Splendid constă în apropierea de natură pe care o oferă acesta. Priveliștea spectaculoasă chiar de la fereastra camerei tale te va încânta, iar sunetul discret al valurilor și senzația de plutire îți vor face somnul mult mai odihnitor.

La nivelul 1 se găsesc:

– 12 camere duble cu pat matrimonial, pentru cazare, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic și termic pentru a oferi intimitate și confort turiștilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalație de aer condiționat și încălzire, seif, televizor LCD-LED, minibar cu frigider, plase împotriva țânțarilor, baie proprie în care găsiți cabină de duș cu hidromasaj și saună, lavoar, wc;

– două terase pentru observație și relaxare.

La nivelul 2 se găsesc:

– 3 camere duble cu pat matrimonial, dintre care 2 sunt cu ieșire pe terasă;

– bucătărie de 42 m complet utilată și mobilată cu aparatură profesională de ultima generație;

– barul;

– restaurantul elegant de 120 m dotat cu televiziune prin satelit, sistem de sonorizare, calculator cu acces la internet, sala fiind pretabilă organizării de evenimente, sesiuni de team-building, conferințe. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira priveliștea de vis chiar și în timpul mesei;

– două terase pentru observație și relaxare.

La nivelul 3 se găsesc:

– terasă de 270 m , aici se pot organiza petreceri în aer liber, discoteci, concursuri karaoke, aceasta fiind dotată cu lumini și sunet;

– șezlonguri și umbreluțe, spațiu ideal destinat pentru plajă și cure de odihnă, într-un loc ferit de stres și poluare;

– leagăne;

– jacuzzi.

Pe lângă confortul oferit, Hotelul Plutitor Splendid are și un impact ecologic pozitiv. Suprafața de uscat ocupată de hotel este mai mică decât a unui hotel obișnuit, astfel că biodiversitatea Deltei Dunării rămâne protejată. Aici, crestele și insulele continuă să fie un habitat ideal pentru numeroase plante, păsări și animale.

Pentru a vă bucura pe deplin de frumusețea Deltei Dunării, Hotelul Plutitor Splendid vă oferă posibilitatea de a face excursii în zonă. Bărcile disponibile vă vor permite să explorați canale și lacuri greu accesibile, să pescuiți sau să vă bucurați pur și simplu de o scurtă plimbare cu barca. În plus, hotelul dispune de un jacuzzi în aer liber, unde vă puteți relaxa și admira priveliștea înconjurătoare.

Pe lângă experiența unică pe care o oferă, Hotelul Plutitor Splendid vă pune la dispoziție și servicii complete de cazare și masă. Meniul este format din preparate delicioase din pește, iar la cerere se pot pregăti și alte preparate pe bază de carne pentru cei care nu preferă peștele.

Pentru a ajunge la Hotelul Plutitor Splendid (ca de altfel peste tot în Deltă) trebuie să ajungeți cu mașina până la Murighiol, urmând ca de la Murghiol la hotel turiștii să fie transferați cu șalupa.

Transferul este organizat de către Hotel Plutitor Splendid, cu șalupele unității, iar timpul de transfer este o ora și 30 minute, costul fiind de 100 RON/persoană/sens. Ora de plecare de la Murighiol către hotel este ora 12:00 (trebuie să ajungeți cu minim 30 de minute înainte de plecare) iar ora de plecare de la hotel către Murighiol este 10:30 (trebuie să ajungeți cu minim 30 de minute înainte de ora de plecare).

Acest transfer poate fi considerat chiar o excursie deoarece se trece printr-o salbă de lacuri și canale foarte frumoase, se traversează de pe brațul Sf.Gheorghe pe brațul Sulina.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de neuitat în Delta Dunării, Hotelul Plutitor Splendid este alegerea perfectă. Aici veți găsi confortul unei vacanțe de 5 stele, dar și bucuria unei aventuri în mijlocul apelor sălbatice. Rezervați-vă acum sejurul și pregătiți-vă să descoperiți frumusețea și bogăția Deltei Dunării!

Facilități

 • Zona pentru fumatori
 • Aer conditionat
 • Wi-Fi gratis
 • Terasa
 • Terasa exterioara
 • Zona comuna cu TV
 • Vin / Sampanie
 • Cafenea
 • Restaurant
 • Restaurant (bufet)
 • Bar
 • Program de divertisment in timpul serii
 • Karaoke
 • Prosoape piscina / plaja
 • Jacuzzi

Atracții

 • Excursie pe Salba de Lacuri
 • Pădurea Letea
 • Sulina
 • Mila 23
 • Explorarea pădurii și dunelor de nisip de la Caraorman.
 • Plimbare cu SUP-ul sau caiacul
 • Pescuit

Tarife

 

Pachet 2 nopți/3 zile – 1100 RON/persoană

Pachetul include:

 1. Cazare în cameră dublă cu pat matrimonial
 2. Masă cu pensiune completă
 3. Transfer excursie de la Murighiol la Hotel Splendid și retur
 4. Excursie la Pădurea Letea

Pachet 3 nopți/4 zile – 1550 RON/persoană

Pachetul include:

 1. Cazare în cameră dublă cu pat matrimonial
 2. Masă cu pensiune completă
 3. Transfer excursie de la Murighiol la Hotel Splendid și retur
 4. Excursie la Pădurea Letea
 5. Excursie de-a lungul lacului dintre hotelul Splendid și Mila 23

 

Pachet 4 nopți/5 zile – 1900 RON/persoană

Pachetul include:

 1. Cazare în cameră dublă cu pat matrimonial
 2. Masă cu pensiune completă
 3. Transfer excursie de la Murighiol la Hotel Splendid și retur
 4. Excursie la Pădurea Letea
 5. Excursie la Sulina
 6. Excursie de-a lungul lacului dintre hotelul Splendid și Mila 23

*Copiii între 2 și 5 ani plătesc 25% din prețul pachetului, cazare în cameră cu părinții.

*Copiii între 6 și 11 ani achită 50% din prețul pachetului, cazare în cameră cu părinții.

*Copiii peste 12 ani preț întreg.