Dacă simți nevoia sa evadezi căteva zile la munte, noi iți propunem să încerci experiența unei băi în ciubăr. E foarte revigorant și tare fain să te răsfeți în apa caldă, în mijlocul naturii. Ce poate fi mai frumos?

Iți prezentem câteva unitați de cazare în Bucovina, unde te poți experimenta acest lucru.

Pensiunea Domeniul Stanca

📍Sat Sunători, com Dorna Arini, Vatra Dornei, jud Suceava

Pensiunea Domeniul Stanca te așteaptă cu o priveliște superbă asupra munților Rarău și Giumalău, dar și asupra Pietrosul Bistriței.

Pensiunea dispune de 15 camere și un apartament, spațioase, confortabile și moderne ce vă vor asigura un sejur relaxant.

La proprietate micul dejun este oferit zilnic și există, de asemenea, o bucătărie complet utilată.

De lângă proprietate pornesc mai multe trasee de drumeţii.

Gazdele bucovinene pun la dispoziția oaspeților facilitațile locației: Ciubăr, terasă spațioasă, parcare, wi-fi, tv plat în fiecare cameră, baie private și bucătărie complet utilată.

Contact direct: 0730 992 870

Șoimii Bucovinei Residence

📍Str. Dj176, nr. 6, sat Ciumârna, Vatra Moldoviței, jud. Suceava

Șoimii Bucovinei Residence este o locație nouă, din inima Bucovinei, plină de împrejurimi încântătoare, situată în Vatra Moldoviței.

Locația dispune de 7 camere duble, 5 camere triple și 2 camere deluxe. De asemenea, aici ai la dispoziție sală de mese, bucătărie, grătar și cuptor pe vatră, plita!

Printre facilități, unitatea pune la dispoziție ciubăr, leagăn, ATV și foișor.

Contact direct: 0762 648 659

Sky Chalet Bucovina

📍Sucevița, județ Suceava

Sky Chalet Bucovina oferă confort de 4*, asemeni chaleturilor din Alpi, într-un cadru natual unde pădurea e de jur împrejur, râul e în față, pârâul curge prin curte, iar liniștea și verdeața te vor relaxa.

Cabana se află în Sucevița și este potrivită pentru team buildinguri, reuniuni de familie sau vacanțe reușite alături de prieteni.

Locația dispune de 8 camere duble și 2 apartamente, 11 bai, 2 livinguri, bucătărie complet utilată, terasă exterioară tip foișor, grătar, ceaun, disc, o curte de 3000 mp și un ciubăr care completează perfect sejurul tău aici.

Contact direct: 0742 623 952

La Roata Timpului Bucovina

📍Fundu Moldovei, județ Suceava

 La 20 km de Câmpulung Moldovenesc găsim, într-un cadru natural cu un peisaj de poveste, Casa La Roata Timpului, o locație ce dispune de 12 locuri de cazare în 4 camere și un apartament, fiecare cu TV și baie proprie. În exterior, ai la dispoziție zonă pentru grătar, curte, ciubăr și parcare.

Un loc unde liniștea este deranjată doar de ciripitul păsărilor și de susurul apei, pregătit oricând să te găzduiască și să-ți ofere un sejur perfect.

Zona este atractivă pentru elementele de arhitectură tradițională și de civilizație a lemnului, prin obiceiuri, costume și jocuri populare.

Contact direct:

0731 696 094

0724 468 256

Cabana Călin

📍Șoseaua Capu Câmpului, nr 713, Capu Câmpului, județ Suceava

Cabana Călin, situată la 8 km de Gura Humorului, in Capu Câmpului abia și-a deschis porțile pentru turiști și ofera condițiile necesare unui concediu de neuitat.

Cabana dispune de 6 camere, 2 camere cu bai proprii la parter si 4 camere la etaj, cu 2 bai pe hol. Salonul are o capacitate de 60 de persoane, unde se pot organiza evenimente liniștite, dar pline de distracție, in self catering.

Foișorul din curte are o capacitate de 20 de persoane și aici dispuneți de grătar/barbuque și ceaun.

Momentele de relaxare pe care le poți petrece în ciubărul cu apa sărată fac din Cabana Călin locul perfect pentru vacanța ta.

Cabana se închiriază doar integral.

Contact direct:

0752 474 981

+39 366 296 6823

Casa Sofia

📍Ciumârna, nr 58A, Vatra Moldoviței, judet Suceava

Casa Sofia este situată în mijlocul naturii, fiind perfectă pentru turiștii care doresc relaxare, răsfăț, dar și să se reîncarce cu energia naturii.

Locația dispune de 5 camere duble, cu băi proprii, amenajate unic, dotate cu internet, TV și frigider.

De asemenea, turiștii au la dispoziție o bucătărie utilată și spațiu de luat masa, iar în exterior un foișor, grătar, loc de joacă special amenajat pentru copii, dar și un ciubăr cu apă sărată si o saună, pentru o relaxare completă.

Aici vei găsi gazde primitoare, care pun suflet și se dedică serviciilor pe care le oferă pentru că își doresc ca momentele petrecute în curtea lor să fie de neuitat.

Contact direct:

0741 900 625

0740 225 028

Îți dorim o vacanță plăcută și te așteptăm cu impresiile tale de călătorie pe grupul nostru de Facebook  Am fost in VACANTA

Dacă ți-a plăcut articolul nostru și vrei să susții proiectul „Am fost în vacanță”, te rugăm să dai share și prietenilor tăi. Mulțumim!