Dacă ești în căutarea unei evadări în mijlocul naturii, departe de agitația orașului, Pensiunea Runcu Stone este alegerea perfectă pentru tine. Situată în vârful unui deal la 840 de metri altitudine, această pensiune oferă o perspectivă de excepție asupra zonei subcarpatice, încântându-ți privirea cu peisaje spectaculoase.

Localizată în partea sudică a Bucegilor, la intrarea spre muntele Leaota, pensiunea se află într-un loc izolat, în mijlocul unei pajiști imense de peste 10 hectare, înconjurată de păduri seculare. Aici vei găsi liniștea și pacea de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile.

Cu un total de 12 camere dotate cu băi proprii, Pensiunea Runcu Stone este ideală pentru grupuri de la 12 la 32 sau chiar 40 de persoane. Indiferent dacă călătorești cu familia, prietenii sau colegii de serviciu, vei găsi tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

Pensiunea dispune de numeroase facilități care să îți asigure o ședere plăcută. Restaurantul și barul îți vor satisface toate poftele culinare, oferindu-ți preparate delicioase pregătite în mare parte din produsele proprii ale fermei. Poți savura o masă în aer liber pe terasa cu 200 de locuri sau poți petrece timpul liber în sala de mese.

Dacă ești pasionat de jocuri, poți juca tenis de masă sau participa la concursuri de remy și table organizate în cadrul pensiunii.

Pentru cei mici și nu numai, Pensiunea Runcu Stone oferă numeroase opțiuni de divertisment. Parcul de joacă, trambulina și locurile de joacă amenajate îi vor ține ocupați și fericiți pe cei mici, în timp ce tu te relaxezi și te bucuri de atmosfera liniștită a locului.

Dacă ești pasionat de aventură, pensiunea pune la dispoziție ATV-uri și biciclete electrice, astfel încât să poți explora zona într-un mod inedit. Ieși în natura sălbatică din zonă și bucură-te de plimbări cu căruța sau cu caii, pentru a descoperi frumusețile ascunse ale acestui colț de rai.

Dupa o super aventură te poți relaxa cu prietenii, la un pahar de vin, în ciubărul cu apa fierbinte.

Pensiunea Runcu Stone este un loc perfect pentru organizarea de evenimente de orice gen. Indiferent dacă vrei să organizezi o tabără școlară, o întâlnire de afaceri sau o petrecere privată, aici vei găsi toate facilitățile necesare. Sala de conferințe este echipată cu tot ce ai nevoie pentru a desfășura evenimentul în cele mai bune condiții.

Un alt aspect interesant al Pensiunii Runcu Stone este centrul de astronomie. Aici se organizează tabere și întâlniri pentru toți cei pasionați de acest domeniu. Poți învăța sau studia fenomenele cerești într-un cadru relaxant și inspirator.

În plus, în jurul pensiunii vei descoperi o varietate de specii de flori și arbori, printre care se numără puncte de energie sau orhideea sălbatică. Această zonă este un paradis pentru iubitorii naturii, oferindu-le ocazia de a se conecta cu mediul înconjurător.

Pensiunea Runcu Stone te invită să te bucuri de frumusețea și liniștea pe care o oferă. Indiferent dacă vrei să te relaxezi, să te aventuri în natură sau să petreci timpul alături de cei dragi, acest loc îți va oferi experiențe de neuitat. Rezervă-ți acum o ședere și lasă-te purtat de farmecul acestui colț de rai ascuns în inima naturii.