Petrece Ziua Națională a României într-o mini-vacanță la cel mai bun preț.

Ofertele sunt direct de la proprietari, fără comisioane și cu prețuri pentru toate buzunarele.

Pensiunea Casa Firuta – Borșa, județ Maramureș

Pensiunea te invită la Borșa, unde vei fi primit cu cele mai frumoase daruri, pornind de la aerul curat și liniștea zonei, mancarea bună și peisajele de poveste, până la oameni inimoși și bucuroși de oaspeți.

Vino sa petreci ziua naționala a României într-un cadru de basm, înconjurat de Munții Rodnei și cei ai Maramureșului!

– 3 nopți cazare cu demipensiune la prețul de 750 RON/persoană
– 4 nopți cazare cu demipensiune la prețul de 959 RON/persoană

• Tariful include și o seară tradiționala cu muzică, joc și voie bună
• Este acceptată plata și cu tichete/ card de vacanță.

Contact direct:

0743 301 303

Casa Cezar – Bârsana, județ Maramureș

Locația vă stă la dispoziție cu 6 camere cu băi proprii, un apartament cu 2 camere, living cu bucătărie, sală de mese, foișor, ciubăr și o gamă largă de mâncăruri tradiționale.

De 1 decembrie, locația pune la dispoziție un pachet pe 4 nopți cu demipensiune plus masă festivă, program muzical cu ceterașii din zonă, ciubăr inclus și posibilitatea de a îmbrăca costum tradițional.

– Tarif: 800 RON/ persoană – pachet 4 nopți
– Locația poate fi închiriată de un singur grup.

Contact direct:

0760 308 279

0763 131 172

Casa Dives – Transylvania  – Pianu, județ Alba

1 Decembrie la Alba Iulia: zile de odihnă și bucuria să descoperi lucruri noi. Variantele cu 2 – 4 nopți și 2 ospete pe zi, degustare de virslii de Pianu + foc de tabară și vin fiert, licori românești, jacuzzi cu apă calda de izvor și ciubăr din lemn. Opțional plimbare cu trăsura în aerul tare al satului Transilvănean.

Casa Dives – Transylvania poate găzdui până la 16 adulți și 7 copii în apartamentul sau camerele sale duble sau twin, cu vedere la grădină, pădure sau piscină. Toate camerele sunt decorate în stil tradiţional cu mobilier din lemn masiv şi sunt dotate cu TV, frigider, minibar, internet Wi-Fi, baie privată, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Contact direct:

0751 882 384

Pensiunea Podul cetatii – Căpâlna, județ Alba

*REZERVAT*

Pe traseul spectaculoasei șosele Transalpina care face legatura cu Obârșia Lotrului – Voineasa și cu Obârșia Lotrului – Petroșani, la poalele Cetățatii Dacice de la Căpâlna, vei găsi Pensiunea Podul Cetatii, o locație cu multiple facilități.

Pentru cei care caută un loc tihnit și relaxant cu baie la ciubăr cu hidromasaj, pentru mini-vacanța din perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, se poate opta pentru cazare cu mic dejun,  demipensiune sau cazare fără masă.

Locația dispune de 6 camere duble, 2 camere twin, 1 apartament si 3 bungalouri. Toate camerele sunt prevăzute cu baie proprie, TV, Wi-Fi gratuit și minifrigider.

Contact direct:

0786 944 588

0258 760 511

Studio Spa-ul Schiorilor –  Predeal, jud Brașov

Situată la baza pârtiei, garsoniera de lux dispune de chicineta utilată pentru micul dejun, pat matrimonial generos si un pat suplimentar pentru copil, Wi-fi gratuit, TV LCD cu canale prin cablu, frigider, camera de joacă pentru copii,și terasă cu grătar.
Poziționata lânga terenul de tenis (patinoar) se poate închiria echipament în vederea practicării acestui sport.

Camera este de lux, selectă, intimă unde rafinamentul și eleganța creează o atmosferă liniștită și relaxantă. Dotată cu pat matrimonial și canapea pentru copii se asigură spațiul necesar confortului oaspeților.

Garsoniera deține bucătărie open-space echipată cu veselă și produse electrocasnice .

În perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, tariful este 350 RON, minim 3 nopți.

Contact direct:

0744 269 833

Chic Studio Silver Mountain – Poiana Brasov, județ Brasov

Apartamentul este opțiunea perfectă de cazare la munte, pentru cupluri sau pentru familii cu copii.

Capacitatea maximă este de 5 persoane, studioul având un pat dublu și o canapea extensibilă foarte confortabilă, bucătărie complet utilată, două băi, șemineu, TV cu Netflix, pick-up cu viniluri fermecătoare, terasă cu o priveliște superbă, loc de parcare gratuit și acces la loc de joacă pentru copii.

În complex, puteți beneficia, contra cost, de piscină exterioară, saună umedă și uscată, salon de masaj, jacuzzi interior și sală de fitness.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, apartamentul se închiriază cu 850 de RON/ noapte.

Contact direct:

0746 894 851

Casa cu salcâmi – Moieciu de Jos, jud. Brașov

Unitatea este formată din 2 camere duble și un apartament format din 2 camere, toate cu băi proprii și balcoane.

Casa dispune de Smart TV, Netflix, Soundbar, PS4, Wi-Fi gigabit, terasă, sală de dining, living, acces la bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, espressor cu boabe de cafea, etc), grătar, leagăn, hamace, încălzire centrală, locuri de parcare acoperite si o curte generoasă perfectă pentru orice anotimp.

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, locația poate fi închiriată integral, cu 1100 RON/ noapte sau cu 950 RON/ noapte pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

Contact direct:

0737 985 729

Carpen View Residence – Săcele, jud. Brașov

Locația este perfectă pentru odihna activă, având posibilitatea de a vă petrece timpul în aer liber și de a practica diverse activități sportive și recreative cum ar fi: zborul cu parapanta,  excursii cu bicicleta sau pe jos la Canionul 7 Scări. O dată ajunși acolo vă puteți petrece timpul experimentând tiroliana cu trasee pentru cei mici și pentru cei mari la Parcul Aventura.

Casa de vacanță dispune de 3 dormitoare, 2 băi, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și balcon cu vedere la grădină.

Tarife mini-vacanță 1 decembrie:

  • 4 nopti cazare
  • 8 persoane 4500 RON
  • 6 persoane 4200 RON
  • 5 persoane 3900 RON
  • 4 persoane 3600 RON
  • 3 nopti cazare
  • 8 persoane 3600 RON
  • 6 persoane 3200 RON
  • 5 persoane 2800 RON
  • 4 persoane 2400 RON
  • 2 nopti cazare
  • 8 persoane 2400 RON
  • 6 persoane 2200 RON
  • 5 persoane 2000 RON
  • 4 persoane 1800 RON

Contact direct:

0726 728 062

Vilele Colții Morarului – Predeal, județ Brasov

De 1 decembrie, planifică o vacanta in Predeal, unde trebuie doar să te bucuri de timpul tău liber alături de cei dragi, iar cei de la Vilele Colții Morarului au grijă ca experiența voastră de cazare să completeze perfect sejurul minunat.

În această mini-vacanță, locația mai are disponibil un singur apartament care se poate închiria cu 1630 RON, tarif pentru 4 persoane, pentru 3 nopți de cazare, cu o zi de ciubăr inclusă și foc de tabără.

Contact direct:

0759 071 937

Casa Alpin – Slanic Moldova, județ Bacău

Locația este dotată cu absolut tot ceea ce ai nevoie pentru ca sejurul tău aici să fie perfect.

Locația se află la 2 km de centrul stațiunii Slănic Moldova și poate găzdui până la 8 persoane în cele 4 camere duble matrimoniale.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, locația se poate închiria integral:

  • 3 nopți 1000 RON/noapte, 4 nopti de cazare 800 RON/noapte

Contact direct:

0787 210 443

Dimineti in cerdac – Piatra Neamț, județ Neamț

*REZERVAT*

Petreceți românește dar în tihnă mini-vacanța de 1 decembrie – 5500 RON.

Include:

  • 4 nopți de cazare, întreaga locație. Dacă reușiți să evadați pentru încă o zi, a 5-a noapte de cazare este din partea case!
  • Cină românească ”Oală de lut cu sărmăluțe”, pâine de casă, cozonac.
  • Foc în sobă în fiecare seară
  • Asistență din partea gazdelor pentru a vă organiza cât mai plăcut șederea la căsuța cu cerdac și plimbările prin zona noastră.
  • Găsi proaspete în bucătărie cafea, ceai, zahăr, sare, fulgi, paste și alte condimente de bază
  • Casa poate găzdui confortabil până la 10 oaspeți, 8 adulți și 2 copii, în 7 paturi (3 duble, 2 paturi de copii și 2 de o persoană), amplasate în 4 dormitoare. Se poate suplimenta la cerere cu încă 2-4 locuri.

Contact direct:

0755 860 572

0720 184 044

Vila Yla – Pângărați, județ Neamț

Situată la 15 km de Piatra Neamț, în această localitate pitorească, găsim Vila Yla, o locație ce oferă o vedere spectaculoasă spre lacul Pângărați, admirând coloniile de lebede și rațe rălbatice. Vila oferă o multitudine de facilități, pentru ca sejurul tău aici să fie perfect.

Locația este compusă din 4 camere cu paturi matrimoniale, trei dintre ele având vedere la lac, 3 băi, un living generos de 60 mp, o bucătărie complet utilată și un loc de relaxare cu o canapea extensibilă, unde, în serile friguroase, te poți încâlzi la șemineu, bucurându-te de atmosfera intimă pe care o oferă acesta.

Terasa cu o suprafață de 100 mp are o zonă special amenajată pentru grătar și plită, dar și o zonă de relaxare, unde este amplasat un jacuzzi cu o capacitate de opt persoane.

De 1 decembrie, locația se închiriază cu:

  • 5000 RON/ 6-8 persoane/ 4 nopti
  • 5500 RON/ 10 persoane/ 4 nopti
  • jacuzzi inclus

Contact direct:

0744 642 474

Casa de vacanță Visul Doamnei – Corbi, jud Argeș

Locația dispune de 3 dormitoare matrimoniale, living cu colțar extensibil, bucătărie complet utilată, 2 băi, foișor, grătar, trambulină pentru copii, hamac și curte ideală pentru copii dornici de joacă in aer liber.

Pensiunea este situată pe malul Râului Doamnei cu vedere la munte, fiind un loc idilic mai putin cunoscut, unde vă puteți bucura de farmecul iernii pe Valea Râului Doamnei și Valea Vâlsanului.

Tarife 1 decembrie:

  • 3 nopți – 1800 RON
  • 4 nopți – 2200 RON
  • 5 nopți – 2600 RON

Contact direct:

0766 724 638

Casa Galbenă – Sinaia, jud Prahova

Locația este situată în cartierul Platou Izvor, într-o zonă liniștită, la aproximativ 150 de metri distanță de padure și de poienițe.

Vila este amplasată în apropierea numeroaselor magazine, a unui parculeț, precum și în imediata vecinatate a unui centru de tratament balnear.

Aceasta oferă condiții excelente de cazare în 10 camere dotate cu: internet wireless, Tv color, mobilier modern de bună calitate, baie cu duș, încălzire centrală. Camerele 7, 8 si 9 sunt tip apartament de lux acestea având și balcon.

De 1 decembrie, locația acceptă rezervări pe 3 nopți, cu 660 RON/ sejur

Contact direct:

0722 893 914

Casa Briza – Valea Doftanei, jud. Prahova

Locația se adresează iubitorilor de munte, drumetii, aer curat si liniste, și dispune de 2 cladiri, prima cu o capacitate de 14 locuri de cazare (10 adulți și 4 copii), amplasate în 5 dormitoare, și a doua cu o capacitate de 12 adulți amplasate în 6 camere duble.

În mini-vacanța de la finalul lunii noiembrie, locația mai are disponibile 3 camere, pentru 2 si 3 decembrie, ce pot fi închiriate cu 240 RON/ noapte/ camera.

Contact direct:

0751 777 703

The Mountain’s Sea Chalet – Colibita, județ Bistrița Năsăud

Cabana se află la coada lacului și vă oferă  4 dormitoare duble, cu paturi matrimoniale Queen Size, saltele memory cu ioni de argint, perne și pilote cu puf de gâscă. Fiecare dormitor are baie proprie și terasă la etaj, iar la parter un living mare cu fotolii și 2 canapele stil Divan, zonă de dinning cu masă de 8-10 persoane, o bucătărie complet utilată, aparat cafea, cuptor, fierbător și mașină de spălat vase și o baie de serviciu. Cabana are încalzire în pardoseală, automatizat și nu necesită intervenția dvs. De asemenea, locația oferă sistem suround încorporat și Wi-Fi cu fibră optică.

Curtea este amenajată și oferă parcare pentru 5-6 mașini. Există loc de joacă pentru copii, căsuță de lemn pentru copii, foișor cu canapele de relaxare, grătar, ceaun și disc, ciubăr și saună. Un bonus este accesul direct la lac, pe drum privat.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, cabana se închiriază cu 1400 RON/noapte, iar sauna și ciubărul se achită separat, 700 RON, pentru tot sejurul.

Contact direct:

0746 500 570

Pensiunea Cuibul Visurilor – Maieru, județ Bistrița-Năsăud

Locația oferă unități de cazare la nivelul celor mai exigente cerințe. Vila dispune de 6 camere cu pat dublu, living și o bucătărie utilată cu plită de gătit, cuptor, ustensile de bucătărie, cană fierbător, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde și frigider. În exterior, locația dispune de curte, terasă și zonă pentru grătar. Capacitatea maximă a vilei este de maxim 12 persoane.

În mini-vacanța de 1 decembrie, pensiunea poate fi închiriată cu 1600 RON/noapte.

Contact direct:

0787 231 472

Cabana La Haiducu – Valea Viilor, județ Sibiu

În Valea-Viilor, într-o zonă absolut deosebită, înconjurată de drumuri forestiere, de dealuri împădurite şi de liniştea sălbatică a naturii, îi găsiți pe Haiducu’ și pe sotia lui.

Dacă doriți să vă relaxați și să petreceți câteva zile printre cai, sau pur și simplu să vizitați zona și să vă bucurați de liniștea pădurii, Cabana La Haiducu este locul potrivit.

Cabana dispune de un apartament cu 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial și unul cu 2 paturi single) la mansardă, living, baie și chicineta la parter.

Locația are 2 oferte pentru 1 decembrie, valabile pentru grup de 4 persoane:

– pachet cazare 3 nopți, o plimbare călare în pădure și o zi acces gratuit la ciubăr: 1600 RON

– pachet cazare 4 nopți, o plimbare călare în pădure și o zi acces gratuit la ciubăr: 2000 RON

Contact direct:

0730 409 706

Casa Tudor – Turda, județ Cluj

Hai cu gașca la Salină. Casa Tudor oferă cazare de 3 stele, la cele mai bune prețuri. Locația se află la doar câțiva kilometri de Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Valea Arieșului, Mormântul lui Mihai Viteazul, Castrul roman Potaissa.

Locația pune la dispoziția oaspeților TV-uri în toate camerele, Wi-Fi gratuit în toată clădirea și în grădină, o bucătărie cu toate dotările necesare pentru administrarea proprie, o sală de luat masa cu frigider, aparat de cafea, cuptor cu microunde și toata vesela necesară, o sală de forță și o sală de joacă pentru copii.

De 1 decembrie, locația preferă rezervări de grup.

Contact direct:

0721 953 443

0724 335 737

AquAngar – Strada 1 Mai, Cehu Silvaniei, judet Sălaj

De 1 Decembrie, la AquAngar sărbătorește românește!
Locația a pregătit o ofertă specială cu platouri tradiționale românești, cu produse locale (nu va lipsi cunoscuta palincă de prune), grătar și preparate delicioase cu specific românesc (nici micii nu vor lipsi din meniu).

Copiii vor avea la dispoziție diferite jocuri și o persoană cu experiență care să le ofere celor mici clipe de poveste!

Oferta include cazare, acces la centrul SPA, jacuzzi, saună, acces la terenurile de sport, la sala de fitness și multe alte surprize!

Oferta este valabilă în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, iar prețul pentru o noapte de cazare este de 400 RON pentru 2 persoane.

Contact direct:

0728 025 238

Casa Belcin – Strada Brumarelelor, nr 8, Bușteni, județ Prahova

Construită cu un design aparte, specific zonelor de munte, amenajată cu atât de bun gust și dotată cu absolut tot ce ai nevoie, Casa Belcin te asigură că vei avea un concediu lipsit de griji.

Locația pune la dispoziție bucătărie complet utilată, salon, terasă, foișor cu grill, parcare, grădină spațioasă, spațiu de joacă pentru copii și jacuzzi.

Pentru mini-vacanța de 1 Decembrie, Casa Belcin mai are disponibile 3 tipuri de camere:
– Suită de lux: 1800 RON/ 4 nopți
– Cameră triplă cu jacuzzi privat și view: 2000 RON/ 4 nopți
– Cameră dublă cu șemineu și view: 1600 RON/ 4 nopți

Contact direct:

0749 620 583

Casa Dominic – Mori, Râu Sadului, jud. Sibiu

Crestele semețe, râul care se scurge pe toată Valea Sadului reprezintă ingredientele perfecte ale unui sejur la munte, departe de agitația orașului.

Rezervă un sejur în mini-vacanța de 1 decembrie și descoperă această zonă frumoasă. Te poți caza la Casa Dominic care dispune de 4 camere duble, un living spațios cu șemineu, o bucătărie complet utilată, 2 băi, terase, balcon la etaj, loc de grătar, grădină, parcare în curte supravegheată video, râu în curte și loc de joacă pentru copii.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, locația poate fi rezervată integral pentru 4 nopți cu 2600 RON sau cu 2100 RON pentru 3 nopți.

Contact direct:

0747 988 237