Descoperă povestea unui loc de vis în mijlocul naturii, unde confortul și frumusețea se împletesc armonios. Vila Crăița Merelor „The Place” este o oază de relaxare și rafinament, situată în inima bazinului pomicol Voinești.

Inaugurată în 2021, această vilă premium te întâmpină cu un design unic și cald, oferindu-ți confortul unui hotel de lux. Fiecare pas pe care îl faci în acest loc îți dezvăluie liniștea și frumusețea naturii din jur.

Vila este disponibilă pentru închiriere integrală și dispune de 6 dormitoare și 7 băi, ceea ce o face ideală pentru grupuri mari de prieteni sau familii. Bucătăria complet utilată și livingul spațios de 50 de metri pătrați sunt perfecte pentru momente de convivialitate și relaxare. În plus, în exterior vei găsi numeroase spații special concepute pentru a te destinde sau pentru a petrece serile alături de prieteni: terase, leagăne, hamac, ciubăr cu funcție jacuzzi, firepit, foisor cu grătar, loc de luat masa și loc de relaxare dar și un loc de joacă pentru copii.

La Vila Crăița Merelor „The Place”, micul dejun este un moment special. Ingredientele sunt asigurate din gospodăria proprie: ouă proaspete din ogradă, zacuscă de vinete făcută la ceaun, dulceață preparată din fructele pe care le găsești chiar în livadă și brânză proaspătă de la stâna din zonă. Bucătăria complet utilată îți oferă toate ustensilele necesare pentru a pregăti mese delicioase, iar mașina de spălat vase este acolo să te ajute.

Pe timpul verii, vei avea parte și de legume proaspete din grădină. Dar surpriza cea mai dulce este reprezentată de delicioasa plăcintă cu mere, făcută în întregime de gazde, după o rețetă de familie transmisă de-a lungul generațiilor. Este o experiență gustativă autentică, care te va face să te simți ca acasă.

Cireașa de pe tort este reprezentată de frumoasa livadă de 8000 de metri pătrați, unde te vei putea plimba și relaxa în mijlocul naturii, dar și savura cele mai proaspete și delicioase fructe. Mere, pere, prune, piersici, nectarine, cireșe, zmeură, mure și căpșuni te așteaptă să le culegi și să le savurezi direct din livadă. Este o experiență unică și autentică, care te va conecta la natură și la bucuria de a gusta fructele proaspete.

Un aspect inedit al livezii este reprezentat de „Banana Nordului” sau Paw Paw Tree, o vedetă exotică care ne încântă la sfârșitul lunii august cu fructe cu adevărat exotice: o textură de mango și un gust ce combină note de ananas, banană și mango. În plus, în livadă vei găsi și arborele Lalea, alături de Ginkgo Biloba, specii unice în zonă, care cresc mărețe și impunătoare.

Crăița Merelor „The Place” este alegerea perfectă pentru grupurile de prieteni, colegii care doresc să lucreze dintr-o altfel de locație sau familiile care caută un refugiu liniștit. De asemenea, vila este ideală pentru retreaturi, întâlniri corporate sau evenimente de dimensiuni reduse.

Amplasată pe Paralela 45, la doar 1,5 ore de București, Sinaia sau Bran, și la numai 20 de minute de Târgoviște, vila se află în inima tărâmului merelor. Bazinul Pomicol Voinești este considerat cea mai apreciată zonă pomicolă din țară, fiind supranumit și „Patria Merelor”. Aici, cercetătorii de la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Pomicolă Voinești au creat soiuri de mere delicioase, cu o tradiție de peste 70 de ani în pomicultură.

La Vila Crăița Merelor „The Place” vei trăi o experiență delicioasă și relaxantă, înconjurat de frumusețea naturii și de gustul autentic al fructelor proaspete. Aici vei găsi liniștea și confortul de care ai nevoie pentru a te deconecta de la agitația cotidiană și a te bucura de momente de neuitat alături de cei dragi.